Mikä on Commun alfa-ryhmä?
2021 tammi 17 By Sami Ekmark 0 comment

Pahoittelumme sähköpostissa ollessa virheestä. Oikea linkki länderillä on tässä:

https://commuapp.fi/commun-alfa-ryhma

 

Olemme julkaisemassa ensi kuussa Commu-sovelluksen prototyypin ja tässä blogipostauksessa on aiheena prototyyppi ja alfa-ryhmä sekä näiden tarkoitus sovelluksen matkalla kohti julkaisua.

Prototyypin tarkoitus on testata sitä, onko sovellus juuri sellainen mitä sinä käyttäisit. Onko toteutuksemme siis paras olemassa oleva vastaus palveluiden vaihdanta- kauppapaikaksi. Tarkoituksena on erilaisin keinoin kerätä palautetta sovelluksesta ja sen mahdollisista puutteista, haasteista ja onnistumisista. Tämän palautteen avulla kehitämme sovellusta koekäyttäjäryhmän näkemään suuntaan, joten erilainen kommunikointi tämän ryhmän kanssa on ensiarvoisen tärkeää.

Commun prototyypin on tarkoitus käsittää kaikki perusidealle tärkeimmät toiminnot, mitä Commu tulee käyttäjilleen tarjoamaan. Siellä voit siis myydä, vaihtaa tai tarjota palveluitasi. Tähän luotu näkymä pyritään luomaan mahdollisimman helppokäyttöiseksi. Voit myös tarkastella  kartta- tai listanäkymästä muiden jättämiä ilmoituksia ja sopia kaupat haluamastasi palvelusta käyttäen keskustelutoimintoja. Näiden valikoiden helppokäyttöisyys ja käytännöllisyys tulee olemaan avainasemassa sovelluksen menestyksen kannalta. Toimivassa toteutuksessa käyttäjä oppii Commun käytön jo ensikäyttökerralla ja näin kiinnittyy osaksi uudenlaista auttamisen verkostoamme.

Prototyypin testauksen, palautteiden ja kehityksen jälkeen tavoitteenamme on lähteä levittämään Commua kaupunki kerrallaan kohti uudenlaista auttamisen ja palveluiden verkostoa. Liity siis mukaan jo tässä vaiheessa ja saat olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä Commua kanssamme kohti yhdessä valitsemamme suuntaa!