Yrityksille

Edistä yrityksesi sosiaalista vastuullisuutta - helposti ja mitattavasti!

Haluaisitko parantaa työyhteisösi yhteisöllisyyttä? Tarvitsetko konkreettisia toimia ja dataa yrityksesi vastuullisuustavoitteita varten? Commu tekee sosiaalisen vastuullisuuden tavoitteiden saavuttamisen helpoksi, yritysvapaaehtoisuuden avulla!
Yritysten hyvät teot helposti ja mitattavasti, commuapp.fi yritysvapaaehtoisuus

Aloita yritysvapaaehtoisuus!

Commu on Suomen suurin auttamisen alusta joka yhdistää apua tarvitsevia ja auttavia ihmisiä.

Löydä auttamisen mahdollisuuksia, sitouta työntekijäsi ja auta paikallisyhteisöjäsi!

Get help in Commu, ask for help and give help

Jaksava työyhteisö

Auttaminen ja vapaaehtoistyö parantaa tutkitusti hyvinvointia ja vähentää stressiä. Hyvinvoiva työyhteisö on tuotteliaampi ja jaksaa paremmin.

Haluan auttaa ihmisiä, anna apua Commun kautta commuapp.fi

Merkityksellisyyttä työelämään

Yritysvapaaehtoisuus on konkreettinen, henkilöstöä osallistava tapa saavuttaa sosiaalisen vastuullisuuden tavoitteet sekä parantaa työnantajabrändiä.

Commu kiittää 1000tekoa -kumppaneita, kiitos yhteistyöstä! (6)

“Sidosryhmämme odottavat, että olemme sosiaalisesti vastuullisia, ja me yrityksinä haluamme sitouttaa työntekijämme. Vapaaehtoistoiminta on loistava tapa tehdä se, mutta minulla ei ole aikaa soitella ja järjestää näitä aktiviteetteja.

Commun avulla työntekijämme voivat itse valita, miten haluavat auttaa, ja saamme dataa, jonka avulla voimme osoittaa sidosryhmillemme tekemämme vaikutuksen. Commu säästää kaikkien aikaa ja tekee vapaaehtoistyöstä yrityksenä helppoa. Win-win-win!”

Case auttamisen hyvinvointipäivä: Framery

Näin yhteistyö eteni asiakasyrityksemme Frameryn kanssa. Framery on maailman johtava äänieristettyjen työtilojen ja työtilaratkaisujen suunnittelija ja valmistaja. 

1. Henkilöstön osallistaminen kyselyllä

Aloitimme yhteistyön kyselyllä, jossa kartoitimme haluaako millainen auttamistoiminta olisi henkilöstölle mielekästä ja merkityksellistä. 

 

PS. Toteutamme tämän kyselyn maksutta myös sinun yrityksellesi!

Frameryn henkilöstö osallistui vapaaehtoistoimintaan, yritysten vapaaehtoisuus helposti ja mitattavasti, commuapp.fi Commu

2. Koordinointi ja viestintä

Etsimme Commun jäsenyhdistyksistä sekä muilta paikallisyhdistyksiltä auttamisen mahdollisuudet, henkilöstön toiveiden mukaisesti. Sovimme paikat, ajan ja auttamisen tavat. Commun työkalujen avulla jaoimme henkilöstön ryhmiin ja huolehdimme viestinnästä ja ohjeistuksesta.

Frameryn henkilöstö osallistui vapaaehtoistoimintaan, yritysten vapaaehtoisuus helposti ja mitattavasti, commuapp.fi Hyviä tekoja yrityksille

3. Auttamisen hyvinvointipäivä!

Yli 60 Frameryn tiimiläistä jalkautui auttamaan paikallisia yhdistyksiä ja yhteisöjä, aina pihatalkoista kirjeiden kirjoittamiseen yksinäisille, ikäihmisten ilahduttamisesta eläinsuojelyhdistysten keräysten järjestämiseen. 


Hoidimme PR -yhteistyöt ja markkinoinnin.

4. Auttaminen osaksi yrityskulttuuria

Hyvä ruokkii hyvää. Tiimien yhteiset kokemukset auttamisen hyvinvointipäivästä ja positiivinen näkyvyys somessa ja paikallislehdistössä kannustavat jatkamaan auttamista ja auttaminen jää osaksi organisaatiokulttuuria. Henkilöstö voi auttaa Commu -sovelluksen kautta. Framery voi hyödyntää Commun kautta saatavaa vastuullisuusdataa raportoinnissa ja viestinnässä.

Yritysvapaaehtoisuus parantaa työnantajabrändiä, aloita yrityksen vapaaehtoistyö commuapp.fi

Tee vuoden konkreettisin vastuullisuusteko

Etsitkö helppoa tapaa aloittaa yritysvapaaehtoisuus? Osallistu yrityskumppanina Suomen suurimpaan auttamisen tapahtumaan #1000tekoa marraskuussa 2023. Lue lisää kumppanuuspaketeista!

Commu kiittää 1000tekoa -kumppaneita, kiitos yhteistyöstä! (1)

Ota auttaminen osaksi yrityksesi arkea

Olipa yrityksesi jo mukana vapaaehtoistoiminnassa tai vasta aloittamassa, me autamme sinua saavuttamaan sosiaalisen vastuullisuuden tavoitteesi. Voit valita kertaluonteisista auttamisen hyvinvointipäivistä, joilla sitoutat työntekijäsi, aina kuukausittaisiin vapaaehtoistoimintamahdollisuuksiin ja vaikutusten raportointiin.

Auttamisen hyvinvointipäivä

Aloita yritysvapaaehtoisuus helposti!
2499
1499 + ALV
 • 1-3 tunnin vapaaehtoistapahtuma 5-20 hengelle (esimerkiksi esihenkilöille)
 • Data vapaaehtoisuuden vaikuttavuudesta
 • Sosiaalisen median sisältö ja näkyvyys Commun alustan ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Yritysvapaaehtoisuus osaksi arkea

Sitouta työntekijät tekemään hyvää.
Pyydä tarjous! Vuosisopimus.
 • Sovellus ja verkkosovellus hyvän tekemiseen. Työntekijä löytää ja valitsee auttamisen kohteen sovelluksessa.
 • Vaikuttavuustyökalu, jossa on laaja raportointi vaikuttavuudesta.
 • Mahdolisuus yritysten sisäisten ryhmien luomiseen.
 • Sosiaalisen median sisältö ja näkyvyys Commun alustan ja sosiaalisen median kanavien kautta.

Vaikuttavuus- ja ajatusjohtaja

Maksimoi sosiaalinen vaikuttavuus!
Pyydä tarjous! Vuosisopimus.
 • Sovellus ja verkkosovellus hyvän tekemiseen. Työntekijä löytää ja valitsee auttamisen kohteen sovelluksessa.
 • Vaikuttavuustyökalu, jossa on laaja raportointi vaikuttavuudesta.
 • Mahdolisuus yritysten sisäisten ryhmien luomiseen.
 • Sosiaalisen median sisältö ja näkyvyys Commun alustan ja sosiaalisen median kanavien kautta.
 • Sisältää 1 auttamisen hyvinvointipäivän
 • Lisänäkyvyyttä lehdistötiedotteista blogikirjoituksiin ja vaikuttajayhteistyöhön.
SUOSITUIN!

63% työntekijöistä on sitä mieltä, että yrityksen vastuullisuus on tärkeä kriteeri työnantajan valinnassa. (Oikotie. Vastuullinen Työnantaja- tutkimus 2021).

Sosiaalisen vastuullisuuden teot vahvistavat brändiäsi ja sitouttavat sidosryhmiäsi

Commu is a volunteer management software for nonprofits

Dataa viestintään ja markkinointiin

Mittaa työntekijöidesi vapaaehtoistoiminnan kautta luomaa sosiaalista vaikutusta. Saat helposti jaettavaa ja brändättävää dataa.

Vahvistettua dataa sidosryhmille

Toimita sijoittajille, asiakkaille, paikallisyhteisölle ja muille sidosryhmille validoitua dataa sosiaalisen vastuullisuuden toimistasi.

Miksi sosiaalinen vastuullisuus on entistä tärkeämpää yrityksille?

Sosiaalinen vastuullisuus on yhä tärkeämpää yrityksille, koska se auttaa houkuttelemaan osaajia ja asiakkaita sekä rakentamaan vahvempaa brändiä. Ilman suunnitelmaa sosiaalisen vastuullisuuden toteuttamiseksi yrityksesi on alttiimpi tekemään näitä virheitä:

 • Et näytä houkuttelevalta potentiaalisten työntekijöiden, sijoittajien ja asiakkaiden silmissä.
 • Et kerää vastuullisuusdataa, jonka avulla yrityksen kestävyyttä voitaisiin esitellä potentiaalisille työntekijöille, sijoittajille ja asiakkaille.
 • Menetät liiketoimintamahdollisuuksia, koska kilpailijoilla on parempi työnantajabrändi, osaajien houkuttelustrategia sekä monimuotoisuutta ja osallisuutta koskeva suunnitelma.

Konkreettisilla sosiaalisen vastuullisuuden toimilla, kuten vapaaehtoistyöllä, voit välttää kaikki nämä virheet!

Vapaaehtoistyö on paras tapa vaikuttaa - sekä yrityksen sisällä että sen ulkopuolella.

Commu on sosiaalisen vaikuttavuuden työkalu yrityksille, jotka haluavat olla sosiaalisesti vastuullisia ja toteuttaa yritysten sosiaalista kestävyyttä toiminnan kautta.

 

Voimme auttaa sinua työntekijöiden sitouttamisessa ja työpaikkakulttuurin rakentamisessa konkreettisten toimien ja datan avulla 👇

 • Helpota henkilöstöpäällikön koordinointitaakkaa – auttamisen mahdollisuudet löytyvät kätevästi Commusta.
 • Koordinoi vapaaehtoistapahtumia, jotka luovat tunnettuutta ja myönteistä työnantajabrändiä.
 • Hyödynnä työntekijöidesi verkostoja ja luo täysin uusia verkostoja työntekijäresurssiryhmien (ERG) kautta yrityksesi mainostamiseksi. ERG -ryhmien kautta voit tulla tunnetuksi sosiaalisesta vastuusta ja edistää työnantajabrändiäsi, sekä lisätä työnantajahoukuttelevuutta luomalla brändin kestävänä, välittävänä ja sosiaalisesti vastuullisena työnantajana.

Commun kautta työntekijät voivat käyttää työaikansa vapaaehtoistyöhön järjestöissä jotka sopivat heidän ja yrityksesi arvoihin. Kaikki nämä konkreettiset sosiaalisen kestävyyden toimet tuottavat dataa raportointia ja viestintää varten.

Sosiaalinen vastuullisuus on käytännön tekoja

Sosiaalinen vastuullisuus on nopeasti kehittyvä osa ESG:tä, joka tarkoittaa ympäristöä, sosiaalista vastuuta ja hallintotapaa. YK:n mukaan “yritykset vaikuttavat siihen, mitä työntekijöille, arvoketjun työntekijöille, asiakkaille ja paikallisyhteisöille tapahtuu, ja on tärkeää hallita vaikutuksia ennakoivasti”. 

 

Commun auttamisen alusta palvelee sekä työntekijöitä että paikallisyhteisöjä, joten sosiaalisen kestävyyden tavoitteiden saavuttaminen on helppoa ja mitattavissa!

Haluatko edistää auttamisen kulttuuria yrityksessäsi?
Katso vinkit videolta!