Yrityksille

Edistä yhteiskuntavastuuta ja työyhteisön hyvinvointia

Kannusta työntekijöitä tekemään vapaaehtoistyötä helposti ja mitattavasti.

Edistä yhteisöllisyyttä ja yhteiskuntavastuuta toiminta-alueellasi.

 

Commu on uusi auttamisen sovellus, jossa yksityishenkilöt, järjestöt ja yritykset kohtaavat auttamisen merkeissä. Etsimme nyt pilottiasiakkaiksi yrityksiä kehittämään kanssamme työkaluja, joilla yhteiskuntavastuu ja vastuullisuustavoitteet laitetaan käytäntöön.

Commun avulla edistät yhteiskuntavastuuta sekä työyhteisön hyvinvointia auttamisen keinoin

Auttaminen työsuhde-etuna, tutustu Commuun yrityksille commuapp.fi

Kun biljardipöytä toimistolla ei enää riitä​

Mitä jos tarjoaisit työntekijöillesi tavan antaa ja pyytää apua sekä tehdä vapaaehtoistyötä työsuhde-etuna? Commun kautta työntekijät voivat sekä antaa että pyytää apua arkeensa lähialueen ihmisten ja järjestöjen kanssa. 

 

Haluamme tehdä kanssasi auttamisesta ja avun pyytämisestä helpompaa, myös työelämässä. Commu on työsuhde-etuna vastuullinen tapa houkutella ja sitouttaa parhaat työntekijät. Samalla edistät sekä työntekijöidesi yksilöllistä hyvinvointia että toiminta-alueesi yhteisöllisyyttä.

Auttaminen työsuhde-etuna työntekijälle

Anna apua Commussa, vapaaehtoisuus, hyväntekeväisyys

Joustava etu työntekijöille

Työntekijät voivat käyttää Commua työsuhde-etuna ja antaa ja pyytää apua sekä tehdä vapaaehtoistyötä lähialueellaan tavalla, joka heille sopii, silloin kun heille sopii. 

Anna apua Commussa, vapaaehtoisuus, hyväntekeväisyys

Jaksava työyhteisö

Auttaminen ja vapaaehtoistyö parantaa tutkitusti hyvinvointia ja vähentää stressiä. Hyvinvoiva työyhteisö on tuotteliaampi ja jaksaa paremmin.

Auttaminen työsuhde-etuna yritykselle

Vaihda apua Commussa, commuapp.fi

Uutta dataa yritykselle

Yritys saa työntekijöiden vapaaehtoistyöstä anonymisoitua dataa, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi vastuullisuusviestinnässä ja raportoinnissa.

Rakenna turvaverkostoja Commussa, commuapp.fi

Avointa tietoa sidosryhmille

Commun avulla yritys voi viestiä eri sidosryhmille vastuullisesta toiminnastaan, niin julkisesti kuin sisäisesti. Avoimesta vastuullisuusviestinnästä on hyötyä esimerkiksi rekrytoinnissa ja brändäyksessä.

Yhteiskuntavastuu on käytännön tekoja

Loimua on mukana auttamisen tori Commussa commuapp.fi

Saamme lämmön elämään - nyt myös Commun kautta!

”Loimua on paikkakunnillaan keskeinen toimija jo palvelunsa eli lämmittämisen kautta. Haluamme työssämme osoittaa vastuullisuuttamme paitsi ympäristöasioissa, myös kantamalla
vastuuta lähiyhteisössämme.

 

Tarjoamalla työntekijöillemme helpon keinon vapaaehtoistyön tekemiseen luomme lisäksi työyhteisöön lisää yhteisöllisyyttä ja hyvää mieltä.” 

 

Viestintäpäällikkö Hanna Sauroja, kaukolämpöyhtiö Loimua. Loimuan palveluksessa on 90 työntekijää Hämeessä, Keski-Suomessa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Heinolassa.

 

Kiitos Loimua, kun lähditte ensimmäisenä yrityksenä mukaan kehittämään Commua! Lue lisää yhteistyöstä >

Vain vastuullinen liiketoiminta on pitkällä tähtäimellä järkevää ja kannattavaa.

”Louhos Digital on tehnyt pitkään vastuullisuustyötä erityisesti yksinäisten ihmisten parissa. Tällä hetkellä työntekijöillämme on mahdollisuus käyttää kuukausittain kaksi tuntia työaikaansa vapaaehtoistyöhön. Commu App sopii hienosti arvoihimme.

 

Sovelluksen vahvuus etenkin yrityskäytössä piilee siinä, että se madaltaa työntekijöiden kynnystä antaa arvokasta aikaansa ihmisille, jotka tarvitsevat apua arjessa. Lisäksi saamme toiminnasta merkityksellistä dataa, joka auttaa meitä myös omassa viestinnässämme.

 

Vain vastuullinen liiketoiminta on pitkällä tähtäimellä järkevää ja kannattavaa. Yhteisöllisyyden lisääminen sekä yksinäisyyden nujertaminen ovat Louhoksen yhteiskunnallisia tavoitteita.”

 

Petteri Poukka (ja Seppo-koira) sekä 35 viestinnän, markkinoinnin ja ohjelmistokehityksen ammattilaista.
Perustaja ja sisältöjohtaja
Louhos Digital Oy

 

Kiitos Louhos Digital, kun lähditte mukaan kehittämään Commua!

Louhos Digital lähti mukaan Commun yhteiskuntavastuu -yrityspilottiin commuapp.fi
Louhos Digital lähti mukaan Commun yhteiskuntavastuu -yrityspilottiin commuapp.fi

Apua arkeen, aihetta juhlaan.

“Eduix on 40 ohjelmistoalan asiantuntijan yritys. Haluamme tukea henkilöstön hyvinvointia – auttamalla muita ja saamalla apua tarvittaessa. Asiantuntijamme asuvat ympäri Suomen ja siksi on mahtavaa, että Commu kulkee työsuhde-etuna puhelimissa.”

 

Rami Heinisuo
Toimitusjohtaja
Eduix

Kiitos Eduix, kun lähditte mukaan kehittämään Commua!

Eduix on mukana auttamisen tori Commussa, työsuhde-etu yrityksille commuapp.fi

Katso 3+1 vinkkiä avuliaampaan työelämään!

Tule mukaan maksuttomaan yrityspilottiin!

Etsimme maksuttomaan pilottiin yrityksiä, joilla on tahtotila edistää työntekijöidensä hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä toiminta-alueellaan auttamisen keinoin. Etsimme kaiken kokoisia yrityksiä eri toimialoilta testaamaan Commun yritystyökaluja. Haluaisiko sinun yrityksesi olla mukana edistämässä auttamisen kulttuurin muutosta Suomessa? 😊

Commun tiimi Sami, Karoliina ja Ronnie join us at commuapp.fi