Yrityksille

Edistä työyhteisösi hyvinvointia - tuo auttaminen osaksi yrityskulttuuriasi

Yrityskulttuuri, jossa rohkaistaan antamaan ja pyytämään apua, tekee hyvää monella tavalla: tuottavuus kasvaa, työntekijät ovat onnellisempia ja terveempiä ja yritys säästää kustannuksissa. Rakennamme Commuun yritysauttamisen alustaa ja etsimme nyt kumppaneita rakentamaan avuliaampaa työelämää.

Edistä yhteisöllisyyttä ja yhteiskuntavastuuta toiminta-alueellasi

Kannusta työntekijöitä tekemään vapaaehtoistyötä helposti ja mittavasti

Auttaminen työsuhde-etuna työntekijälle

Giv_help_in_Commu-1-removebg-preview

Joustava etu työntekijöille

Työntekijät voivat käyttää Commua työsuhde-etuna ja antaa ja pyytää apua sekä tehdä vapaaehtoistyötä lähialueellaan tavalla, joka heille sopii, silloin kun heille sopii. 

Get_help_in_Commu-1-removebg-preview

Jaksava työyhteisö

Auttaminen ja vapaaehtoistyö parantaa tutkitusti hyvinvointia ja vähentää stressiä. Hyvinvoiva työyhteisö on tuotteliaampi ja jaksaa paremmin.

Auttaminen työsuhde-etuna yritykselle

Get_help_in_Commu-1-removebg-preview

Uutta dataa yritykselle

Yritys saa työntekijöiden vapaaehtoistyöstä anonymisoitua dataa, jota voidaan hyödyntää esimerkiksi vastuullisuusviestinnässä ja raportoinnissa.

Create_your_support_network_with_Commu-1-removebg-preview

Avointa tietoa sidosryhmille

Commun avulla yritys voi viestiä eri sidosryhmille vastuullisesta toiminnastaan, niin julkisesti kuin sisäisesti. Avoimesta vastuullisuusviestinnästä on hyötyä esimerkiksi rekrytoinnissa ja brändäyksessä.

Ota auttaminen osaksi yrityksesi arkea

Jos teillä on tahtotila edistää työntekijöiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä toiminta-alueellaanne, meillä on siihen ratkaisu. Etsimme kumppaneiksi erikokoisia yrityksiä kokeilemaan työkalujamme maksutta. Haluaisiko sinun yrityksesi olla mukana edistämässä auttamisen kulttuurin muutosta Suomessa? 

 

Varaa tästä 15 -minuutin tapaaminen kanssamme!

Haluatko edistää auttamisen kulttuuria yrityksessäsi?
Katso vinkit videolta!