#1000tekoa – Suomen suurin auttamisen tapahtuma

Osallistu Suomen suurimpaan auttamisen tapahtumaan ja tee #1000tekoa todeksi!

#1000tekoa järjestettiin ensimmäistä kertaa marraskuussa 2022. Tapahtumassa jaoimme Kaapelitehtaalla 1000 ihmiselle ruokaa ja tarjosimme yli 400 maksutonta lounasta. Palaute oli niin hyvää, että tapahtuma järjestettiin uudelleen 2023 entistä suurempana.

 

Vuonna 2024 #1000tekoa lähtee kiertueelle Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin, lue lisää tapahtumasivulta!

Laita hyvä kiertämään

“Olen kolmen lapsen yksinhuoltaja ja ruokakassi tuli todella tarpeeseen. Minua yllätti tapahtumassa ihana välittämisen tunnelma.  Minut otettiin lämpimästi vastaan, ihmisenä, ilman ennakkoluuloja. Kiitän koko sydämestäni järjestäjiä. Kun oma tilanteeni sallii, aion laittaa hyvän kiertämään.”

 

Perheenäiti Vantaalta, 2022 #1000tekoa -kävijä

Tee hyvät teot näkyviksi

Tutkimuksetkin sen osoittavat, että hyvästä kertominen inspiroi myös muita tekemään hyvää! Tavoitteemme on laittaa hyvä kiertämään. Yrityskumppanina sinulla on nyt loistava mahdollisuus tehdä vuoden konkreettisin vastuullisuusteko kanssamme ja nähdä tekosi vaikutus paikan päällä.

Kiitos pääyhteistyökumppaneillemme!

Pääyhteistyökumppanimme Hannes Snellman ja Siemens tulevat tiimeineen paikan päälle Tampereelle, Turkuun ja Helsinkiin jakamaan 1000 ruokakassia apua tarvitseville sekä auttavat tapahtuman järjestämisessä. Suuri kiitos teille!

“Hannes Snellmanilla on pitkät perinteet vastuullisuustyössä. Osallistumalla #1000tekoa -tapahtumaan voimme yhdessä Commun kanssa konkreettisesti vastata yhteiskuntamme haasteisiin, kuten esimerkiksi eriarvoisuuteen, samalla kun edistämme ihmisoikeuksia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä.

 

Yhteistyö Commun kanssa antaa myös työntekijöillemme mahdollisuuden osallistua konkreettisesti auttamistyöhön ja olla mukana vaikuttamassa.”

Heidi Heinänen, Communications and Sustainability Manager / Hannes Snellman

“Yhtiömme perustaja Werner von Siemens oli teknologioiden lisäksi edelläkävijä myös sosiaalisissa uudistuksissa. Suomessa olemme olleet mukana rakentamassa yhteiskuntaa pian 170 vuotta. Taustamme kannustaa ja velvoittaa näyttämään suuntaa digitaaliseen, kestävään tulevaisuuteen. Periaatteenamme on toimia paikallisen yhteisön kanssa ja sen hyväksi. Tällä yhteistyöllä haluamme tuoda toivoa vaikeiden aikojen keskelle. Haluamme laittaa hyvän kiertämään ja mahdollistaa henkilöstöllemme auttamisen kokemuksia.

 

Haluamme auttaa vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevia mahdollisimman konkreettisesti. Meillä on pääkaupunkiseudun lisäksi toimipaikat Tampereella ja Turussa, joten kiertueen kautta pääsemme vaikuttamaan meitä lähellä oleviin yhteisöihin.” 

Lars Maura, Kestävän kehityksen johtaja / Siemens Osakeyhtiö

1000tekoa -tapahtumaan osallistui Tampereella 1400 kävijää. Kuva Jouni Uru, Brave Teddy

Kiitämme tukijoukkojamme!

Tukijoukkojemme ansiosta saamme jaettua 3000 kassillista ruokaa apua tarvitseville. Tukijoukot auttavat tapahtuman järjestelyissä, lahjoittavat tuotteita ruokakasseihin sekä mahdollistavat puuttuvien elintarvikkeiden oston tuellaan. Suuri kiitos teille!

1000tekoa Turku, commuapp.fi, 1000tekoa.fi, tuhat tekoa Turku

“Voimme olla ylpeitä siitä, että meillä on mahdollisuus, mutta myös velvollisuus toimia esimerkkinä ja edistää kestävää kehitystä ja vastuullista toimintaa niin sosiaalisissa, eettisissä kuin ympäristövastuun kysymyksissä. Tulevaisuus rakennetaan vastuullisella toiminnalla, yhteistyöllä ja auttamisella.

Commun #1000tekoa -tapahtuma on oivallinen ja konkreettinen tapa auttaa. Yhteistyö Commun kanssa tarjoaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden tehdä
konkreettista vapaaehtoista auttamistyötä #1000tekoa -tapahtumassa.” 

Markkinointi- ja viestintäjohtaja Hanna Vesenterä, Atea


”Olemme löytäneet Ateasta kumppanin, jonka kanssa arvomme osuvat hyvin yhteen. Yhteisen liiketoiminnan edistämisen ohella meillä on ollut ilo tehdä monia yhteisiä hyväntekeväisyystempauksia, ja on ilo jatkaa sitä nyt #1000tekoa-tapahtumassa.” Markkinointijohtaja Päivi Kivikoski-
Lahtinen, Dell.

Sinun apusi on tärkeää. Ota yhteyttä!

Mikäli haluatte laittaa hyvän kiertämään yritysvapaaehtoisuuden tai tuotelahjoitusten kautta, ole yhteydessä!
  • Projektikoordinaattorimme Jenni palvelee jenni@commuapp.fi
  • Soita Commun perustajalle Karoliina Kauhaselle +358 403614070
  • … tai varaa aika jutustelulle Karoliinan kanssa alla olevasta nappulasta.