#1000tekoa – Suomen suurin auttamisen tapahtuma

Osallistu Suomen suurimpaan auttamisen tapahtumaan

Haluaisiko yrityksesi olla mukana mahdollistamassa vuoden suurinta auttamisen tapahtumaa? #1000tekoa -tapahtumassa jaamme 1000 kassillista ruokaa apua tarvitseville sekä tarjoamme maksuttoman lounaan 500 kävijälle. Lue lisää miten sinäkin voit osallistua!

Commu järjesti Suomen suurimman ruokajakelun jouluna 2022 Kaapelitehtaalla yrityskumppaneidensa kanssa

Laita hyvä kiertämään

#1000tekoa -tapahtuma järjestetään tänä vuonna lauantaina 25.11.2023 Helsingin Kaapelitehtaalla. Tavoitteena on madaltaa kynnystä avun pyytämiseen & tarjoamiseen.

Olet sitten yksinyrittäjä tai suuren yrityksen vastuullisuusjohtaja, jokainen voi auttaa! Kumppanuuspaketeistamme löydät jokaiselle budjetille tavan auttaa, aina kannustuspaketista pääyhteistyökumppanuuteen, jolloin henkilöstösi voi tulla mukaan auttamaan!

Commu kiittää 1000tekoa -kumppaneita, kiitos yhteistyöstä! (6)

“Olen kolmen lapsen yksinhuoltaja ja ruokakassi tuli todella tarpeeseen. Minua yllätti tapahtumassa ihana välittämisen tunnelma.  Minut otettiin lämpimästi vastaan, ihmisenä, ilman ennakkoluuloja. Kiitän koko sydämestäni järjestäjiä. Kun oma tilanteeni sallii, aion laittaa hyvän kiertämään.” Perheenäiti Vantaalta

 

Haluatko mahdollistaa tällaiset kokemukset myös 2023? Ota yhteyttä!

Tee hyvät teot näkyviksi

Tutkimuksetkin sen osoittavat, että hyvästä kertominen inspiroi myös muita tekemään hyvää! Tavoitteemme on saavuttaa tänä vuonna yli kaksi miljoonaa silmäparia ja laittaa hyvä kiertämään. Yrityskumppanina sinulla on nyt loistava mahdollisuus tehdä vuoden konkreettisin vastuullisuusteko kanssamme ja nähdä tekosi vaikutus paikan päällä.

“Me DS Smithissä suhtaudumme kestävään kehitykseen kaikilla sen osa-alueilla kunnianhimoisesti. Hyvinvoivat ihmiset ovat merkittävässä roolissa hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamisessa. Haluamme tehdä konkreettisia tekoja asioiden eteen ja siksi päätimme lähteä mukaan tukemaan #1000tekoa tapahtumaa lahjoittamalla sinne suunniteltuja pakkauksia. Samalla haluamme kannustaa myös muita yrityksiä mukaan ja auttamaan kanssamme apua tarvitsevia.”

 

Ari Viinikkala, toimitusjohtaja, DS Smith, Suomi

“Vastuullisuus on tärkeä osa Eduixin toimintakulttuuria, “Code of Eduixia”. Osallistuminen #1000 tekoa -tapahtumaan oli meille itsestäänselvyys – ei pelkästään Commun omistajina, vaan myös esimerkin näyttäjinä muille yrityksille. Tässä tapahtumassa auttaminen on hyvin konkreettista ja haastammekin kaikki mukaan!”

 

Rami Heinisuo, toimitusjohtaja, Eduix

” Hävikin vähentäminen on yksi Raision vastuullisuusohjelman keskeisistä tavoitteista. 1000-tekoa on hieno esimerkki kuinka hyväntekeväisyys ja kiertotalous kohtaavat. Olemme ilolla tällaisessa yhteistyössä mukana lahjoittamalla tapahtumaan Elovena- ja Härkis-tuotteita.”

 

Raisio on mukana tapahtumassa Elovena- ja Härkis -tuotteilla.

Auttaminen on meille tärkeää

#1000tekoa -kumppanimme mahdollistavat avun tuhansille ihmisille. Suuri kiitos avustanne.

Haluaisiko yrityksesi olla mukana Suomen suurimmassa auttamisen tapahtumassa #1000tekoa, yritysauttaminen, yhteiskuntavastuu, sponsorointimahdollisuus, yrityssponsorointi commuapp.fi
Eduix, Rosten, Härkis, Lejos, Oatly ja Roudaamo ovat mukana auttamassa Suomen suurimmassa auttamisen tapahtumassa 1000tekoa, commuapp.fi

Sinun apusi on tärkeää. Ota yhteyttä!

Ole nopeasti yhteydessä sillä kumppanuuspaketteja on rajallinen määrä mahdollisimman hyvän auttamisen kokemuksen varmistamiseksi. 

  • Projektikoordinaattorimme palvelee Jenni@commuapp.fi
  • Soita Commun perustajalle Karoliina Kauhaselle +358 403614070
  • … tai varaa aika jutustelulle Karoliinan kanssa alla olevasta nappulasta.

Tervetuloa #1000tekoa etkoille!

Haluaisitko kuulla vielä lisää ja verkostoitua yritysauttamisen äärellä? 

 

Tervetuloa #1000tekoa -tapahtuman etkoille, vuoden maukkaimpaan vastuullisuustapahtumaan Kaapelitehtaalle keskiviikkona 4.10. klo 15:30-17. 

 

Tarjolla korvapuustin päivän kunniaksi pullakahvit, verkostoitumista sekä nippelitietoa yritysauttamisesta ja auttamisen kokemuksista.