#1000tekoa – Suomen suurin auttamisen tapahtuma

Osallistu Suomen suurimpaan auttamisen tapahtumaan ja tee #1000tekoa todeksi!

#1000tekoa syntyi kolmen naisen, Commu-Karoliinan, Kaapelitehtaan Marin ja Kåskan Karoliinan ajatuksesta: miten voisimme laittaa hyvän kiertämään?

 

#1000tekoa järjestettiin ensimmäistä kertaa marraskuussa 2022 ja palaute oli niin hyvää, että tapahtuma järjestetään uudelleen 2023!

Tapahtumapäivä on tänä vuonna 25.11.2023 ja paikkana toimii Helsingin Kaapelitehdas.

 

Ruokakassien varaus on avattu 30.10. Commun käyttäjille ja 31.10. kaikille apua tarvitseville.

Commu kiittää 1000tekoa -kumppaneita, kiitos yhteistyöstä! (5)

Laita hyvä kiertämään

Commu kiittää 1000tekoa -kumppaneita, kiitos yhteistyöstä! (6)

“Olen kolmen lapsen yksinhuoltaja ja ruokakassi tuli todella tarpeeseen. Minua yllätti tapahtumassa ihana välittämisen tunnelma.  Minut otettiin lämpimästi vastaan, ihmisenä, ilman ennakkoluuloja. Kiitän koko sydämestäni järjestäjiä. Kun oma tilanteeni sallii, aion laittaa hyvän kiertämään.”

 

Perheenäiti Vantaalta, 2022 #1000tekoa -kävijä

Tee hyvät teot näkyviksi

Tutkimuksetkin sen osoittavat, että hyvästä kertominen inspiroi myös muita tekemään hyvää! Tavoitteemme on laittaa hyvä kiertämään. Yrityskumppanina sinulla on nyt loistava mahdollisuus tehdä vuoden konkreettisin vastuullisuusteko kanssamme ja nähdä tekosi vaikutus paikan päällä.

Kiitos pääyhteistyökumppaneillemme!

Pääyhteistyökumppanimme Hannes Snellman ja Atea tulevat tiimeineen paikan päälle jakamaan 1000 ruokakassia apua tarvitseville sekä auttavat tapahtuman järjestämisessä. Suuri kiitos teille!

“Yhteiskuntavastuulla on Hannes Snellmanilla pitkät perinteet. Osallistumalla kumppanina #1000tekoa -tapahtumaan voimme olla yhdessä Commun kanssa konkreettisesti vastaamassa yhteiskunnallisiin haasteisiin kuten eriarvoisuuteen, ja toisaalta myös auttaa edistämään ihmisoikeuksia, osallisuutta ja yhteisöllisyyttä yhteiskunnassamme.

Yhteistyö Commun kanssa tarjoaa myös henkilökunnallemme arvokkaan mahdollisuuden tehdä konkreettista auttamistyötä vapaaehtoisina tapahtuman toteuttamisen parissa.” Johan Aalto, Hannes Snellmanin yhteiskuntavastuutyöstä vastaava osakas

“Commu -yhteistyö lähti käyntiin, kun saimme olla palkitsemassa Commua Vuoden vastuullisimmasta digiteosta. Heidän tiiminsä vilpitön halu tehdä hyvää vakuutti, ja yhteistyö jatkui Suomen suurimmassa IT- tapahtumassa, Atea Focuksessa, jossa osallistutimme vieraita hyviin tekoihin.

 

Atean on valittu maailman vastuullisimmaksi IT-palveluyritykseksi. Olemme ylpeitä siitä, että meillä on mahdollisuus, mutta myös velvollisuus toimia esimerkkinä ja edistää kestävää kehitystä ja vastuullista toimintaa niin sosiaalisissa, eettisissä kuin ympäristövastuun kysymyksissä.

 

Missiomme on rakentaa Suomea tietotekniikalla, We build Future with IT. Tulevaisuus rakennetaan vastuullisella toiminnalla, yhteistyöllä ja auttamisella. Commun #1000tekoa -tapahtuma on oivallinen ja konkreettinen tapa auttaa. Olemme iloisia siitä, että voimme olla mukana.”
Markkinointi- ja viestintäjohtaja Hanna Vesenterä

Kiitämme tukijoukkojamme!

Tukijoukkojemme ansiosta saamme jaettua 1000 kassillista ruokaa apua tarvitseville. Tukijoukot auttavat tapahtuman järjestelyissä, lahjoittavat tuotteita ruokakasseihin sekä mahdollistavat puuttuvien elintarvikkeiden oston tuellaan. Suuri kiitos teille!

Haluaisiko yrityksesi olla mukana Suomen suurimmassa auttamisen tapahtumassa #1000tekoa, yritysauttaminen, yhteiskuntavastuu, sponsorointimahdollisuus, yrityssponsorointi commuapp.fi
Eduix, Rosten, Härkis, Lejos, Oatly ja Roudaamo ovat mukana auttamassa Suomen suurimmassa auttamisen tapahtumassa 1000tekoa, commuapp.fi
Nämä upeat yritykset ja yhdistykset mahdollistavat 1000tekoa -tapahtuman, commuapp (1)

“Me DS Smithissä suhtaudumme kestävään kehitykseen kaikilla sen osa-alueilla kunnianhimoisesti. Hyvinvoivat ihmiset ovat merkittävässä roolissa hyvinvoivan yhteiskunnan rakentamisessa. Haluamme tehdä konkreettisia tekoja asioiden eteen ja siksi päätimme lähteä mukaan tukemaan #1000tekoa tapahtumaa lahjoittamalla sinne suunniteltuja pakkauksia. Samalla haluamme kannustaa myös muita yrityksiä mukaan ja auttamaan kanssamme apua tarvitsevia.”

 

Ari Viinikkala, toimitusjohtaja, DS Smith, Suomi

“Vastuullisuus on tärkeä osa Eduixin toimintakulttuuria, “Code of Eduixia”. Osallistuminen #1000 tekoa -tapahtumaan oli meille itsestäänselvyys – ei pelkästään Commun omistajina, vaan myös esimerkin näyttäjinä muille yrityksille. Tässä tapahtumassa auttaminen on hyvin konkreettista ja haastammekin kaikki mukaan!”

 

Rami Heinisuo, toimitusjohtaja, Eduix

” Hävikin vähentäminen on yksi Raision vastuullisuusohjelman keskeisistä tavoitteista. 1000-tekoa on hieno esimerkki kuinka hyväntekeväisyys ja kiertotalous kohtaavat. Olemme ilolla tällaisessa yhteistyössä mukana lahjoittamalla tapahtumaan Elovena- ja Härkis-tuotteita.”

 

Raisio on mukana tapahtumassa Elovena- ja Härkis -tuotteilla.

Sinun apusi on tärkeää. Ota yhteyttä!

Tapahtuma on herättänyt runsaasti positiivista huomiota ja ilolla ilmoitamme, että kumppanuusmyynti vuodelle 2023 on nyt sulkeutunut. Mikäli haluatte laittaa hyvän kiertämään yritysvapaaehtoisuuden tai vuoden 2024 tapahtuman kautta, ole yhteydessä!


  • Projektikoordinaattorimme palvelee Jenni@commuapp.fi
  • Soita Commun perustajalle Karoliina Kauhaselle +358 403614070
  • … tai varaa aika jutustelulle Karoliinan kanssa alla olevasta nappulasta.