Commu kunnille

Lisää yhteisöllisyyttä ja naapuriapua kuntaasi - Commun avulla!

Commu on auttamisen sovellus, joka auttaa kuntia lisäämään yhteisöllisyyttä, naapuriapua ja hyvinvointia asukkaiden keskuudessa. Lisää pito- ja vetovoimaa kuntaasi, auttamisen keinoin!

KotiCommu tukee yhteisöllistä asumista
Pyydä apua Commussa, auttamisen tori, commuapp.fi

Kannusta asukkaita auttamaan toisiaan

Kauppa-apua, ruoka-apua, apukäsiä arjen askareisiin tai talkoisiin, opiskelukaveria, seuraa kielten opiskeluun, tukea yrittäjille...

Edistä yhteisöllisyyttä kunnassasi

Kalastusseuraa, kaveria sieni- ja marjametsälle ja metsäretkille, lenkkiseuraa, juttuseuraa vaikeaan elämäntilanteeseen, apua pakolaisille ja maahanmuuttajille...

Previous
Next

Auttaminen lisää hyvinvointia ja turvallisuutta!

Commussa yksityishenkilöt, yhdistykset ja yritykset kohtaavat auttamisen ja talkoilun merkeissä. Commun avulla tarjoat asukkaille turvallisen alustan tutustua toisiinsa.

  • Commu on asukkaille maksuton mobiilisovellus ja selaimella toimiva alusta. Aukkaat voivat pyytää ja antaa naapuriapua lähialueillaan ja talkoilla.
  • Jos löydät sinua kiinnostavan ilmoituksen, voit
    turvallisesti lähettää Commun kautta viestin. Sinun ei tarvitse jakaa puhelinnumeroasi tai someprofiiliasi.
  • Commu toimii suomeksi, englanniksi, saksaksi, norjaksi ja ukrainaksi. Muut kieliversiot mahdollisia.
"Olen yksinhuoltaja, mutta Commun ansiosta en ole yksinäinen"
"Olen yksinhuoltajaäiti ja jäin tosi yksin vauva-arjessa. Pyysin Commussa vauvatreffiseuraa ja Maria laittoi minulle viestiä. Kävimme yhdessä vauvakerhossa, oli helpompi mennä sinne yhdessä! Olemme jo sopineet että menemme kerhoon uudelleen ja vaunulenkeille. Kaupungissa avun pyytäminen on vaikeaa. kaupungissa kynnys auttaa ja pyytää apua on suurempi. Commu -sovellus on hyvä väline, sillä se on suunniteltu auttamiseen." Madleena K, Jyväskylä

Tee asukkaiden hyvät teot näkyviksi kunnan kotisivuilla ja viestinnässä

Commu auttaa yhteisöllisyyden viestinnässä ja datalähtöisessä palvelukehittämisessä. Kuntapalveluun sisältyy valmiit visuaaliset raporit kuntalaistenne aktiivisuudesta Commussa. Raporttien dataa pystyy suoraan hyödyntämään kunnan viestinnässä.

Jo 10 kuntaa on liittynyt mukaan Commuun Suomessa ja Saksassa! Katso, miten Kristiinankaupunki edistää yhteisöllisyyttä Commun avulla Kristinestad.fi>

Tee kunnassasi tapahtuvat hyvä teot näkyväksi Commun avulla, commuapp.fi
Lue Samin kokemus Commusta, hyvinvointialueen innovaatio 2023

Sami, Helsinki

"Kasvoin kurjissa oloissa ja jouduin elämään lapsena kadulla. Tiedän, miten vaikeaa apua on pyytää. Siksi olen mukana Commussa ja autan lähialueeni ihmisiä niin paljon kuin voin. Häpeä ja kynnys pyytää apua pitäisi unohtaa. Jokainen meistä voi olla avun tarpeessa. Suosittelen Commua kaikille!"

Lue kokemuksia Commusta, Sonja Tampereelta jakaa kokemuksensa auttamisen sovellus Commusta

Sonja, Tampere

"Commu oli juuri sitä, mitä olin hakenut. Vuorotyöläisenä en pysty sitoutumaan säännöllisesti, mutta auttamisen halu on suuri. Suosittelen Commu -sovellusta kaikille, mikään avuntarjous tai avunpyyntö ei ole liian pieni julkaistavaksi!"

Onko sinun kuntasi Suomen yhteisöllisin kunta?

Commu on palkittu, Suomen suosituin auttamisen sovellus. Mikäli etsitte hyte-palvelua, joka parantaa asukkaiden hyvinvointia, kunnan yhteisöllisyyttä ja vaikuttaa suoraan kunnan pito- ja vetovoimaan, ole yhteydessä!

Commu on vuoden digitaalisin teko 2022 Suomessa commuapp.fi lue kokemuksia commusta