Auta naapuria koiranhoidossa ja 66 muuta tapaa auttaa, lue vinkit muiden auttamiseen commuapp.fi

Haluaisitko auttaa muita? Lue 67 helppoa tapaa auttaa!

Nelson Mandela, aktivisti ja entinen Etelä-Afrikan presidentti, käytti elämänsä tehdäkseen maailmasta paremman paikan. Hän taisteli 67 vuotta sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta. Tämän kunniaksi maailmalla vietetään Mandela-päivää 18.7., jolloin kannustamme tekemään hyvää 67 minuutin ajan.

Mutta mitä tarkoittaa “tehdä hyvää”? Miten voimme helposti auttaa muita? Jotta pääsisit helposti alkuun, olemme keränneet tähän artikkeliin 67 ideaa hyvän tekemiseen! Jaoimme ne kategorioihin, jotta voit valita, mitä haluat tehdä kiinnostuksesi ja taitojesi mukaan. Lue kootut vinkit muiden auttamiseen!

67 helppoa tapaa auttaa toisia

Auta kotitöissä

Auta lahjoittamalla

Auta lähialueesi lapsiperheitä

Auta ikäihmisiä

Hyödynnä omia taitojasi muiden auttamiseen

Auta olemalla läsnä

Auta lähialueesi yhteisöä

Commun kautta voit löytää uusia ystäviä

Bonusvinkit toisten auttamiseen

Joten kyllä, ei ole oikeastaan niin vaikeaa auttaa muita! Sinun ei tarvitse olla miljonääri auttaaksesi muita. Useimmiten erityisiä taitoja ei tarvita. Jos olet kiinnostunut auttamaan, mutta sinun on vaikea tehdä sen yksin, nappaa kaveri tai perheenjäsen mukaan. Yhdessä voi olla helpompi aloittaa muiden auttaminen.

Voit tarjoutua auttamaan myös auttamisen sovellus Commussa. Commu tekee auttamisesta ja avun pyytämisestä helppoa. Aloita lataamalla Commu App Storesta tai Google Play -kaupasta!

Tykkäsitkö blogista? Jaa se kavereillesi! Share this with your friends!