Sijoita Commuun!

Sijoita Commuun!

Commu on kolmen nuoren yrittäjän perustama auttamisen tori, joka yhdistää auttajan ja avun tarvitsijan. Sovellus on kasvanut lyhyessä ajassa Suomen suosituimmaksi auttamisen alustaksi, mikä herätti myös kiinnostusta Suomen Leijonan luola -ohjelmassa! Nyt sinullakin on mahdollisuus tulla mukaan auttamisen torin omistajaksi!

Missio: tee hyvää ja luo kannattavaa liiketoimintaa

Commu on saanut Suomalaisen työn liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkin tunnustuksena työstä suomalaisen työn eteen. Missiomme on tehdä hyvää ja luoda kannattavaa liiketoimintaa, eli työpaikkoja. Etsimme mukaan omistajia, jotka voivat auttaa meitä pääoman lisäksi konkreettisesti taidoillaan ja verkostoillaan. Voit vaikuttaa suoraan yhteiskuntaamme tekemällä auttamisesta ja avun pyytämisestä helpompaa kanssamme.

  • Pääset vaikuttamaan auttamisen torin kehitykseen ja kasvuun omalla ammattitaidollasi.
  • Pääset osaksi kansainvälistä omistajayhteisöä, johon kuuluu omistajia Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Luxemburgista. Omistajamme ovat yrityksiä ja yksityishenkilöitä. Olemme avoimia keskustelemaan esimerkiksi perhesijoitusyhtiöiden kanssa.

Mikä on Commun liikevaihto?

Miten Commu pyörii? Tämä on yksi usein kysytyistä kysymyksistä ja hyvä että työmme kiinnostaa! Commu on maksuton yksityiskäyttäjille, koska mukana on kuntia ja yrityksiä. Lue alta lisää tuotteistamme, jotka edistävät yhteisöllisyyttä ja vähentävät yksinäisyyttä, niin kotona kuin työpaikoilla. 

Ypäjä on ensimmäisten kuntien joukossa mukana edistämässä yhteisöllisyyttä Commussa. Kuvassa vas. Karoliina Kauhanen (Commu), Mia Metsäranta (Ypäjä) ja Sini Lilja (Ypäjä) 2023

Tarjoamme kunnille helpon tavan edistää yhteisöllisyyttä ja vähentää yksinäisyyttä alueilla. Vuosimaksulla hoidamme Commun markkinoinnin, moderoinnin, kehityksen ja anonymisoitua dataa kunnalle asukkaiden avun tarpeista. Helppo ratkaisu hyvinvointialueille!

Yritysten hyvät teot helposti ja mitattavasti, commuapp.fi yritysvapaaehtoisuus

Commu tekee yritysvapaaehtoisuudesta ja sosiaalisen vastuullisuuden toteuttamisesta helppoa yrityksille. Yritykset auttavat lähialueensa yhteisöjä konkreettisesti ja saavat arvokkaita onnistumisen kokemuksia tiimeinä sekä vastuullisuusdataa.

Commu on kasvanut lyhyessä ajassa orgaanisesti Suomen suurimmaksi auttamisen alustaksi. Commussa on tapahtunut jo yli 10,000 hyvää tekoa, aina naapurin koiran ulkoilutuksesta ostettuun ruokakassiin vähävaraiselle lapsiperheelle! Sinäkin voit auttaa, lataa Commu nyt!

Millaisia omistajia etsimme Commuun?

Olemme tiimi nuoria yrittäjiä, emmekä tiedä kaikesta kaikkea. Siksi olemme Commun alusta asti pyrkineet keräämään ympärillemme omistajia, asiakkaita ja käyttäjiä, jotka voivat auttaa meitä yrityksen kasvattamisen mutkissa. Kaikki ei aina mene arjessa putkeen ja siksi on tärkeää, että pystymme matalalla kynnyksellä pyytää apua kaikilta sidosryhmiltämme. Työtä on paljon ja siksi olemme innoissamme etsimässä uusia omistajia mukaan!

Jos seuraavat teemat osuvat kohdalle, olethan yhteydessä!

  • Alustatalouden osaaminen ja sovelluskehitys
  • Liiketoiminnan kehittäminen ja kansainvälistyminen
  • Sosiaalinen vastuullisuus ja yhteiskuntavastuu
  • Hyvinvointi ja julkisen sektorin yhteistyöt

Miksi sijoittaisin Commuun?

Tavoitteemme on tehdä hyvää ja luoda kannattavaa liiketoimintaa. Vuosi 2022 oli meille ensimmäinen kokonainen toimintavuosi, jonka aikana kehitimme alustaamme pilottiasiakkaiden kanssa. Pilottiasiakkaiden ja ensimmäisten omistajien ansiosta pääsimme vuonna 2023 kunnolla työn touhuun. Aloitimme myynnin kesällä 2023 ja jo 5 kuntaa on liittynyt mukaan Commuun. Lisäksi useat yritykset ovat toteuttaneet auttamisen tempauksia alustamme kautta. Liikevaihtomme oli ensimmäisenä kokonaisena toimintavuotenamme noin 10,000€ (pilottiasiakkuudet) ja tavoitteemme on vuonna 2023 kymmenkertaistaa liikevaihto ja luoda lisää työpaikkoja!

Sinun avullasi voimme päästä tavoitteisiimme!

  • Turvallisin ja helpoin tapa pyytää apua, kotona ja työpaikoilla.
  • Paras sosiaalisen vastuullisuuden alusta yrityksille. Hyvät teot, helposti ja mitattavasti!
  • Helppo tapa kunnille edistää asukkaidensa hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä kunnissaan.

Tule omistajaksi auttamisen toriin!

Meillä on käsissämme ratkaisu isoihin yhteiskunnallisiin ongelmiin. Taloustutkimuksen mukaan joka toinen aikuinen kärsii yksinäisyydestä. Yksinäisyys on yhtä tappavaa kuin tupakointi tai ylipaino. Tulemalla mukaan omistajaksi voit vaikuttaa suoraan yhteiskuntamme hyvinvointiin, jotta kukaan ei jäisi yksin. Commu on mahdollistanut jo yli 10,000 hyvää tekoa ja sinun avullasi voimme moninkertaistaa hyvät teot!

Odotamme yhteydenottoasi!

 

Jos auttaminen on sinulle tärkeää ja haluat oikeasti vaikuttaa isoihin yhteiskunnallisiin ongelmiin, ole matalalla kynnyksellä yhteydessä.

Commun perustajatiimi Sami Ekmark, Karoliina Kauhanen ja Ronnie Nygren ovat kaikki pieniltä paikkakunnilta kotoisin.