2021 maalis 25 By administeri 0 comment

Commun eli auttamisen torin rakentaminen on edennyt huimaa vauhtia. Avoimuus on meille tärkeää ja siksi avaamme tässä blogissa tarkemmin, mitä kaikkea olemme tämän vuoden aikana tehneet.

Panosta tiimiin ja markkinointiin – Hyödynnä startup -yhteisöjä

Aloitamme katsauksen tammikuusta 2021, jolloin aloitimme Commun määrätietoisen työstämisen. Saimme Commun kotisivut valmiiksi ja Commukuplan eli sisäpiirin sähköpostilistan kerryttämisen aloitettua. Ronnie aloitti prototyypin valmistamisen. Samaan aikaan etsimme markkinointitaitoista ja meidän arvomme omaavaa henkilöä tiimiimme, koska tiesimme, että nimenomaan markkinoinnin saralla Samilla ja Ronniella oli aukkoja ja opittavaa.

Tammikuun lopulla saimme vahvistuksen Kiuas Inside -alustan kautta kun Karoliina Kauhanen liittyi mukaan. Karoliina työskentelee Mainostoimisto Precisillä ja on raudanluja startup-markkinoinnin osaaja ja tapahtumatuottaja. Karon kautta Commun sosiaalisen median ilme sekä tiimin osaaminen rahoituksen ja yhteistyökumppanuuksien osalta sai aimon lisäbuustin. Iloisena, avoimena, innovatiivisena, kunnianhimoisena ja muut huomioon ottavana tyyppinä Karo sopii loistavasti tiimimme jäseneksi, emme olisi parempaa tiimiläistä voineet toivoa! Yleisesti ottaen, tiimillämme on erittäin hyvä yhteinen tekemisen meininki ja visio tulevasta.