Mikä on Commu?

Hyppää mukaan Commun kanssa matkalle kohti yhteisöllisempää maailmaa ja rakenna meidän kanssa uudenlaista auttamisen alustaa.

 

 

Tällä hetkellä elämme maailmassa, jossa tavaroita on helppo myydä, mutta palveluita ei. Lisäksi talkoomaisen työn hyödyntäminen osana omaa taloutta on vaikeaa. Jos haluaisit tarjota tai pyytää apua, mikä alusta tarjoaa siihen tällä hetkellä työkalut ja kanavat? Samaan aikaan, kun maailma muuttuu yhä hektisemmäksi täytyy kysyä, että tarvitseeko kaikkea tehdä itse? Tulevaisuuden näkymät ovat yhä epävarmemmat esimerkiksi työllisyyden suhteen. Yhteisöllisyyden tarve on jatkuvasti kasvava, mutta samaan aikaan yhteiskunnassa näkyy yhä useampia polarisaatiota ruokkivia ilmiöitä.

 

 

Tätä varten me haluamme rakentaa Commu-sovelluksen.
Alustamme tulee koostumaan mobiilisovelluksesta, jossa ihmiset voivat vaihtaa ja tarjota palveluita. Alustalla pystyy helposti etsimään alueensa palveluita kartalta ja sopimaan helposti kaupat.

 

 

Tällä hetkellä olemme rakentamassa prototyyppiä valmiiksi. Samaan aikaan keräämme ensimmäistä käyttäjäryhmää testamaan alustaa ja kehittämään sitä kanssamme. Tämän lisäksi pyrimme myös täydentämään tiimiämme ja etsimme missiostamme kiinnostuneita rahoittajia.

EDIT: Voit nyt ladata Commun sovelluskaupoista!

 

 

Tervetuloa mukaan tälle matkalle.

Tykkäsitkö blogista? Jaa se kavereillesi! Share this with your friends!