Commu organisaatioille

Commu organisaatioille

Commu App on uusi auttamisen tori

Kokeile Commua maksutta

Haluaisitko löytää lisää vapaaehtoisia toimintaasi? Löytyisikö organisaatioltasi kivaa tekemistä uusille vapaaehtoisille? Commun avulla voit löytää auttamisesta ja avun pyytämisestä kiinnostuneita liittymään toimintaan. Olemme matkamme alkuvaiheessa ja haluamme tarjota niin käyttäjille kuin kaupungeille, kunnille, yhdistyksille ja urheiluseuroille mahdollisuuden kohdata. Siksi tarjoamme Commua maksutta organisaatioiden käyttöön!

Näin saat organisaatiosi Commuun

Tutustutaan!

Commu organisaatioille, commuapp.fi

Aloitetaan yhteistyö tutustumalla! Mitkä ovat organisaatiosi haasteet? Mitä auttamisen mahdollisuuksia voisitte tarjota Commun käyttäjille? Laita rohkeasti viestiä!​

Avataan organisaatiotili

Welcome to Commu blob, commuapp.fi

Olemme rakentaneet Commuun organisaatiotyökaluja. Avaamme teille organisaatiotilin ja opetamme sen käytön. Voit luoda Commun kartalle ilmoituksia käyttäjiemme löydettäväksi.

Opastetaan 🤗

Avaa organisaatiotili commuapp.fi

Nyt olet Commussa, hienoa! On aika keskustella Commun käyttäjien kanssa, luoda ajankohtaisia ilmoituksia kartalle ja kenties tarjoutua auttamaan lähialueen käyttäjiä.​

Miten Commun organisaatiotili toimii?

Commun organisaatiotili palvelee kaupunkien, kuntien, yhdistysten ja urheiluseurojen hektistä arkea tarjoamalla työkalun tavoittaa lähialueelta uusia vapaaehtoisia sekä tiedottaa toiminnasta.

 

  • Voit luoda useamman käyttäjätunnuksen samaan organisaatiotiliin. Tällöin useampi henkilö organisaatiosta voi luoda ilmoituksia ja käydä keskusteluja Commun käyttäjien kanssa.
  • Voit luoda ilmoituksia kartalle esimerkiksi yhdistyksesi toimiston kohdalle, tiedottaa toiminnasta ja tapahtumista sekä avun tarpeista.

 

Commu-sovelluksen sisäänrakennettu chat-ominaisuus mahdollistaa matalan kynnyksen yhteydenoton ja yhteydenpidon kätevästi yhdessä paikassa.

Aloitetaanko yhteistyö? 🤗

Tiimimme odottaa viestiäsi, ota meihin yhteyttä ja sovitaan 30 minuutin demopalaveri!

Commussa mukana