Commu organisaatioille

Commu yhdistyksille

Commu App on uusi auttamisen tori

Avataan teidän yhdistykselle ilmainen Commu -tili!

Haluaisitko löytää lisää vapaaehtoisia toimintaasi? Löytyisikö organisaatioltasi kivaa tekemistä uusille vapaaehtoisille? Commun avulla voit löytää auttamisesta ja avun pyytämisestä kiinnostuneita liittymään toimintaan. Olemme matkamme alkuvaiheessa ja haluamme tarjota niin käyttäjille kuin yhdistyksille ja urheiluseuroille mahdollisuuden kohdata. Siksi tarjoamme Commua maksutta yhdistysten käyttöön!

Näin saat yhdistyksesi Commuun

Lataa Commu maksutta

Commu organisaatioille, commuapp.fi

Lataa Commu sovelluskaupastasi ja luo tili yhdistyksesi sähköpostilla. Sen jälkeen ota meihin yhteyttä.

Avataan yhdistystili

Welcome to Commu blob, commuapp.fi

Avaamme teille yhdistystilin Commuun, jonka kautta voitte etsiä vapaaehtoisia talkoisiin ja toimintaan. 

Auta ja pyydä apua

Avaa organisaatiotili commuapp.fi

Nyt olet Commussa, hienoa! On aika keskustella Commun käyttäjien kanssa, luoda ajankohtaisia ilmoituksia kartalle ja kenties tarjoutua auttamaan lähialueen käyttäjiä.​

Miten Commun yhdistystili toimii?

Commun yhdistystili palvelee yhdistysten ja urheiluseurojen hektistä arkea tarjoamalla työkalun tavoittaa lähialueelta uusia vapaaehtoisia sekä tiedottaa toiminnasta.

 

  • Voit luoda useamman käyttäjätunnuksen samaan organisaatiotiliin. Tällöin useampi henkilö organisaatiosta voi luoda ilmoituksia ja käydä keskusteluja Commun käyttäjien kanssa.
  • Voit luoda ilmoituksia kartalle esimerkiksi yhdistyksesi toimiston kohdalle, tiedottaa toiminnasta ja tapahtumista sekä avun tarpeista.

 

Commu-sovelluksen sisäänrakennettu chat-ominaisuus mahdollistaa matalan kynnyksen yhteydenoton ja yhteydenpidon kätevästi yhdessä paikassa.

Aloitetaanko yhteistyö? 🤗

Tiimimme odottaa viestiäsi, ota meihin yhteyttä ja sovitaan 10 minuutin demopalaveri!

Commussa mukana