Miksi Heidi tuli mukaan Commuun? Commun käyttäjäkokemus

Moikka! Ja kiva, kun olet löytänyt uuden blogin sivuille! Olen Heidi ja olen saanut ilokseni ryhtyä kirjoittamaan Commun sivuille blogia ajankohtaisista asioista ja vähän ei niin ajankohtaisistakin.

 

Olen lähtenyt Commuun mukaan somevaikuttajan roolissa ja tuon tietoisuutta Commusta myös siis somen puolella. Olen ollut mukana keväästä 2021, kun Commun Karo etsi mukaan vaikuttajia, jotka haluaisivat tehdä yhteistyötä ja saattaa Commua ihmisten tietoisuuteen.

 

Epäröin silloin hieman, että uskallanko edes laittaa viestiä asiasta, koska olin itsekin vasta alkanut ja seuraajia oli alle 200 siihen hetkeen. Kuitenkin Commusta näytettiin vihreää valoa ja profiilinikin oli heti ehditty tarkistaa! Olin innoissani. 

Miksi lähdin mukaan Commuun?

Lähdin mukaan auttamisen tori Commuun, koska näen tässä todella paljon potentiaalia toimia matalan kynnyksen avun paikkana. Ja uskon tähän yhä vahvasti. Senkin perusteella miten Commu on näiden kuukausien aikana kasvanut ja saanut mukaan mitä upeampia ihmisiä, niin isompia tahoja, kuin vaikuttajiakin! Ihmiset ovat löytäneet Commuun ja tarjoavat ja pyytävät apua herkästi.

 

Itsekin olen saanut tarjota vertaistukea Commussa jo useammalle henkilölle.

 

Vertaistuki on äärimmäisen tärkeää elämän kiemuroissa ja on helpompi jaksaa, kun on joku jonka kanssa jakaa raskaitakin asioita. Ja ennen kaikkea ymmärtää mistä puhut.

 

Oma kokemukseni Commusta on siis todella positiivinen ja kertoo paljon myös itseeni yhteyttä ottaneista, että he ovat uskaltaneet rohkaistua ja laittaa viestiä. Jokainen meistä tarvitsee joskus apua ja mikäs onkaan parempaa, kuin matalan kynnyksen apu ja lähestyminen.

 

Meitä on jo lukuisia mukana, nähdään Commussa!

– Heidi

Voit seurata Heidiä Instagramissa @elamanivaahtokarkkina!

 

Tutustu uuteen auttamisen toriin ja anna, pyydä ja vaihda apua lähialueellasi. Lataa Commu maksutta Google Play -kaupasta ja App Storesta!

Tykkäsitkö blogista? Jaa se kavereillesi! Share this with your friends!