Koulutukset ja luennot yrityksille ja organisaatioille – hyvinvoinnista ja yrittäjyydestä

Commun luennot - Ideoita ja käytännön vinkkejä hyvinvointiin ja yrittäjyyteen

Haluaisitko tarjota henkilöstöllesi tai oppilaitoksesi opiskelijoille inspiroivan ja käytännönläheisen koulutuskokemuksen hyvinvoinnista tai yrittäjyydestä? Tutustu ja tilaa Commun nuorten yrittäjien luento. Samalla teet hyvää ja tuet auttamisen torin toimintaa! Luennoista saatu tuotto käytetään lyhentämättömänä auttamisen sovellus Commun kehittämiseen.

Valmennukset yrityksille, hyvinvointiluennot organisaatioille, koulutukset yrityksille, commuapp

Luento: Unelmointi mielenterveystaitona

Tämä luento soveltuu erityisen hyvin eri oppilaitosten opiskelijaryhmille sekä yritysten ja organisaatioiden henkilöstölle yhteisenä kokemuksena.

Tiesitkö, että ihminen voi elää unelmaelämäänsä ilman, että on koskaan haaveillut elämästään, jota parhaillaan elää?

Näin kävi myös Iidalle ja Samille.

 

Kaksi nuorta yrittäjää todistavat inspiroivien elämäntarinoidensa kautta, miten unelmasi ovatkin jotain muuta kuin mitä luulet niiden olevan.

 

Olemme yhdistäneet luentoomme tieteellistä tietoa psykologian ja sosiaalipsykologian aloilta sekä omat henkilökohtaiset kokemuksemme. Luento on vuorotteleva ja keskusteleva kokonaisuus. 

Valmennukset yrityksille, hyvinvointiluennot organisaatioille, koulutukset yrityksille, commuapp (1)

Sami Ekmark on Commun perustajajäsen ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Iida Hynnilä on yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiaalipsykologi sekä ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti.

 

Luennollamme opit seuraavaa itsestäsi:

  • Mitä lapsuuden haaveemme kertovat meistä persoonina.
  • Miten voimme toteuttaa niitä senkin jälkeen kun arkirealismi tulee aikuistumisen myötä vastaan.
  • Miten unelmat ovatkin konkreettisten asioidensijaan arvojamme, piirteitämme ja tunteita, joita haluamme tuntea.
  • Luennon päätteeksi kuulijat saavat myös pienen tehtäväkirjan, jonka avulla he voivat työstää teemaa itsenäisesti!

Avainsanat: unelmat, inspiraatio, tulevaisuus, hyvinvointi, mielenterveys, lapsuus, nuoruus, nuoret aikuiset, arvot, tunteet

 

Luennon kesto 60 minuuttia, etänä tai paikan päällä.

Hinta: 1200€ + alv 

Luento: Yrittäjyyden opit ja mokat

Tämä luento sopii erityisen hyvin esimerkiksi yritystapahtumiin, yritysten markkinointihenkilöstölle, co-working -tilojen ohjelmanumeroksi sekä ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoille.

Millaista on olla yrittäjä? Millaista on rakentaa jotain täysin tyhjästä? Miten päästä alkuun ja välttää yrittämisen sudenkuopat?

 

Tässä luennossa käydään läpi yrittämisen alkuvaiheita ja mitä yrityksen perustaminen vaatii. Lisäksi käymme läpi kuinka lähteä liikkeelle oman idean kanssa ja mitkä ovat Commun tärkeimmät opit kahden ensimmäisen toimintavuoden ajalta. 

Luennossa tullaan käsittelemään myös omien arvojen, itsetietoisuuden ja oikeanlaisen ajattelun vaikutusta menestykseesi yrittäjänä. Luennon voi valita joko markkinoinnin tai psykologian näkökulmista:

  • Karoliina Kauhanen on Commun perustajajäsen ja markkinoinnin ammattilainen.
  • Sami Ekmark on Commun perustajajäsen ja psykiatrinen sairaanhoitaja.

Avainsanat: yrittäjyys, oppiminen, epäonnistuminen, jaksaminen, tavoitteellisuus

 

30 minuuttia 680€ + alv (Karoliina), markkinointi ja sijoittajayhteistyöt
45 minuuttia 900€ +alv (Sami), sisältää syvemmän tarkastelun minuuteen sekä aivojen toimintaan 

Luento: Rohkeutta avunpyytämiseen ja yhteisöllisyyden rakentamiseen

Tämä luento soveltuu erityisen hyvin ryhmäytymis- ja tiimipäiviin, eri oppilaitosten opiskelijaryhmille sekä yritysten ja organisaatioiden henkilöstölle yhteisenä kokemuksena. 
Jenni on kiertänyt yksin Euroopan ympäri ja kerännyt yhteensä 100 selviytymistarinaa 27 eri maasta. Hän on tutkinut yhteisöllisyyden vaikutusta yksilön hyvinvointiin ja verrannut auttamisen kulttuuria ja sen eroavaisuuksia ympäri Manner-Eurooppaa.
 
Täällä pohjolassa kokemus avun pyytämisestä saatetaan nähdä liian usein häpeää ja kykenemättömyyden tunnetta pintaan nostavana tekona. Jenni haluaa luennollaan perustella, miksi avun pyytäminen ja vastaanottaminen ovat yksilön hyvinvoinnin kannalta oleellisia taitoja ja suoranainen hyve.
 
Jennin luennolla kuullaan myös opettavaisia tarinoita soolomatkan varrelta, sillä avun vastaanottaminen oli hänelle itselleen aluksi vaikeaa ja jopa pelottavaakin.
 
“Kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Osallistamalla toisiamme luomme tervettä yhdeyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, joka sitouttaa meitä parempiin valintoihin ja suorituksiin niin kotona, kuin työelämässäkin”
Jennin tavoitteena on luoda kuulijoidensa kanssa kukoistavia yhteisöjä, joissa auttaminen ja avun vastaanottaminen nostetaan sille kuuluvaan arvoonsa, suorituskeskeisen ja yksilövetoisen kulttuurimme vastapainoksi.
 
Luento 45 min. 900€ (+ Alv) 
Tiimien ryhmätyöpaja 90 min 1200€ (+ Alv)

Kiinnostaisiko yritysvapaaehtoisuus? Tai oletko kenties mukana kunnan tai yhdistyksen toiminnassa? Commu tekee auttamisesta helppoa, myös organiosaatioille!

 

Aloita yritysvapaaehtoisuus >

 

Työkalut yhdistyksille vapaaehtoistoiminnan koordinointiin >

 

Naapuriapusovellus kunnille >