Moi ja tervetuloa Commuun!

Auttaminen ja avun pyytäminen ei ole helppoa. Commu on maksuton mobiilisovellus, jossa voit antaa, pyytää ja vaihtaa apua lähialueellasi. Voit tarjota apua omilla ehdoillasi, silloin kun sinulle sopii. Ja kun tarvitset auttavaa kättä tai kuulevaa korvaa, voit pyytää turvallisesti apua Commun kautta. Lataa maksutta sovelluskaupastasi ja kokeile tänään!

Commun avulla sinä pääset tutustumaan lähialueesi ihmisiin ja mahdollisuuksiin, sekä solmimaan uusia yhteyksiä, auttamisen keinoin.

Mikä Commu on? Katso video!

Mitä voin tehdä Commussa?

Commu on maksuton mobiilisovellus, jossa voit pyytää, antaa ja vaihtaa apua lähialueellasi. Sovelluksen karttanäkymästä näet kätevästi, kuka tarjoaa ja kuka tarvitsee apua lähelläsi. Kokeile tänään!

Anna apua

Hyödynnä osaamistasi ja tee hyvää, sinulle helpolla tavalla. Voit tarjota vertaistukea, kauppa-apua, ikkunoiden pesua naapurin mummolle… Hyödynnä taitojasi ja tee hyvää!

Vaihda apua

Minulla on ajokortti ja auto, sinulla osaamista tietokoneiden kanssa. Vaihda apua ja laajenna yhteisöäsi. Voit pyytää apua arkeesi ja tutustua samalla uusiin ihmisiin.

Luo turvaverkostoja

Kun käytät Commua, luot turvaverkostoa lähialueesi ihmisistä. Kun seuraavan kerran haluat tehdä hyvää tai tarvitset apua arjessasi, voit löytää oikean henkilön Commusta. Kaikki voittavat!

“Mielestäni Commussa on potentiaalia toimia hyvänä verkostona ihmisille. Voit tarjota ja pyytää matalan kynnyksen apua, jota joskus meistä kaikki tarvitsee.”

Heidi, Commun käyttäjä

Ketkä ovat Commun takana?

Commun on rakentanut kolmihenkinen tiimi. Testasimme sovellusta huhtikuussa 2021 Pirkanmaan alueella 60 vapaaehtoisen voimin. Julkaisimme Commun sovelluskaupoissa toukokuussa 2021, eli olemme aivan taipaleemme alkuvaiheessa. Olisi hienoa saada sinut mukaan!

Lataa Commu maksutta!

Commua tukemassa

Commua tukee suuri joukko toimijoita, urheiluseuroista verkkokauppoihin ja yksinyrittäjiin. Kiitos kun olette auttamisen asialla!

Sinua odotetaan Commussa!

Jos sinulla on kysyttävää, autamme mielellämme. Laita meille sähköpostia company@commuapp.fi tai ota yhteyttä somekanavien kautta Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä.